Rioollekkage in Eindhoven

Werkt uw riolering niet meer naar behoren? Wanneer er een rioollekkage heeft kunt u hier veel last van hebben. Zo kunnen er rioolvliegjes ontstaan of dringt er rioolstank in uw woning binnen. Wanneer u een lekkage heeft, schakelt u J.G. Riooltechniek in. Wij hebben jaren ervaring en weten precies hoe we uw rioolprobleem moeten oplossen.

Een rioollekkage ontstaat wanneer er een scheurtje of breukje in uw riolering zit. Dat kan ontstaan wanneer er een boomwortel door de rioolbuis groeit of wanneer er sprake is van een verzakking. Verontreinigd water veroorzaakt dan vervolgens stankoverlast.

Rioollekkage oplossen

Wanneer we een rioollekkage willen oplossen, is het van groot belang om precies te achterhalen waar het lek zit. Dat is vaak erg lastig, omdat het riool niet gemakkelijk toegankelijk is. Vaak zit het rioolstelsel goed verstopt onder de grond en achter muren. Dankzij speciale technieken kunnen wij met een inspectie achterhalen waar het lek zit. Zo voorkomen we onnodig sloopwerk. Na het lokaliseren repareren we het lek meteen.

Meer weten over een rioollekkage verhelpen in Eindhoven? Bel 085 - 106 19 90 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.