Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Eindhoven

Ga je binnenkort een woning bouwen of verbouwen of is het riool aan vervanging toe? Onze vakmensen bij J.G. Riooltechniek kunnen u hierbij van dienst zijn. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en hebben alle nodige kennis in huis om de klus succesvol uit te voeren. Onze deskundige medewerkers kunnen u ondersteunen bij het plaatsen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het grootste gedeelte van de riolering ligt verborgen onder vloer of in de muur. Om deze reden is het uiterst belangrijk om dit goed aan te pakken of te vervangen. Anders zult u gedwongen worden om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Met de grootste zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos mee kan.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Het is niet ongewoon dat oude huizen nog steeds gresbuizen hebben. In het geval van een lekkage in een oude gresbuis, rijst vaak de vraag of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de volledige riolering vernieuwd dient te worden. Maakt u zich geen zorgen, wij maken gebruik van speciale overgangsstukken zodat niet de volledige riolering vervangen hoeft te worden.

Het is verstandig om een rioolinspectie uit te voeren bij een lekkage in een riool met gresbuizen. Met het uitvoeren van een rioolinspectie kunnen alle gresbuizen onderzocht worden om de conditie van de buizen vast te stellen. In het geval dat de toestand van de gresbuis riolering slecht is, kan het verstandiger zijn om het complete riool te laten vervangen.

Riolering vervangen in Eindhoven

Wanneer er lekkages op verschillende locaties in uw woning zijn en u uw riool wilt laten vervangen of problemen in de toekomst wilt voorkomen, kunt u vertrouwen op J.G. Riooltechniek. Als u uw volledige riolering wilt vervangen, helpt J.G. Riooltechniek u graag. Voor een passend advies over uw riolering, kunt u ons contacteren op 085 106 1990.

Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1990

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!