Teamfoto J.G. Riooltechniek

Ontstoppen

Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

Door u te informeren over mogelijke oorzaken van uw riool verstopping, kunt u een verstopping in de toekomst voorkomen. Om te zorgen voor een effectieve rioolontstopping kan het noodzakelijk zijn om eerst een rioolinspectie uit te voeren. Hierdoor kunnen we de oorzaak van de verstopping nauwkeurig vaststellen en een passende oplossing bieden. Op deze manier achterhalen we precies wat de oorzaak is en kunnen we een effectieve oplossing implementeren.

Bij het ervaren van een verstopping in Eindhoven of omstreken, staan wij paraat om u te helpen het probleem op te lossen! We willen zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen, zodat u niet te lang met de verstopping hoeft te blijven zitten. Om een afspraak in te plannen, kunt u bellen naar J.G. Riooltechniek op 085 106 1990.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Eindhoven en omliggende gebieden!

Het kan voorkomen dat er verschillende oorzaken zijn voor een riool verstopping. Bij hevige regenval is het mogelijk dat het riool verzakt. Het komt ook voor dat er veel vuil is opgehoopt op een lastige plek, zoals een bocht, wat de verstopping veroorzaakt.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Normaal gesproken probeert men eerst zelf de verstopping te verhelpen door middel van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Als dit geen resultaat oplevert, kan je een beroep doen op J.G. Riooltechniek in Eindhoven om de verstopping voor jou op te lossen. Om de verstopping te verhelpen, zal J.G. Riooltechniek diverse technieken inzetten, afhankelijk van het type verstopping.

Ons streven is om de hinder zo min mogelijk te houden, omdat we ons bewust zijn van de onaangename geur van rioolproblemen. In eerste instantie zullen wij proberen om de leidingen met een verenmachine te ontstoppen. Deze machine is speciaal gemaakt om leidingen met een kleine diameter te ontstoppen. Indien deze methode niet het gewenste effect heeft, zullen wij meestal gebruik maken van de hogedrukreiniger.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1990

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!