Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Eindhoven

U kunt soms zelf een verstopping in het riool oplossen. Er zijn diverse methoden beschikbaar hiervoor. Maar het is van belang om eerst te achterhalen waar de verstopping zich precies bevindt. U hebt geconstateerd dat er een verstopping is, omdat het water niet goed of heel langzaam wegloopt. Het is raadzaam om dit ook bij andere afvoeren te testen om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer ligt of dat het zich elders voordoet. Als het water bij de andere afvoeren vlot doorstroomt, duidt dit op een probleem specifiek bij deze afvoer. Als het water echter ook bij de andere afvoeren niet goed doorloopt, is het aan te raden om J.G. Riooltechniek in te schakelen.

Bij een dieperliggend probleem in de afvoer kunt u mogelijk een borrelend geluid waarnemen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Dit kan echter pas met zekerheid worden vastgesteld nadat de erfscheidingsput is gecontroleerd. Als u weet waar deze put is, kunt u deze nakijken. Als er water in de scheidingsschacht aanwezig is, is het probleem de verantwoordelijkheid van de gemeente. Als de put droogstaat, betekent dit dat het probleem zich in uw eigen riolering bevindt.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Eindhoven en omliggende gebieden!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u merkt dat uw riool verstopt is, kunt u zelf proberen dit probleem te verhelpen. Er zijn diverse manieren om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Druk de plopper op de afvoer en beweeg rustig op en neer, herhaal dit een paar keer. Maak de afvoer schoon door er een emmer water doorheen te spoelen. Dit fungeert ook als een test om te controleren of de ontstopping succesvol is opgelost.

Als u te maken heeft met milde verstoppingen, kunt u soda gebruiken om deze aan te pakken. Kook eerst een volle waterkoker en giet het hete water rustig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Plaats een half kopje soda in de afvoer en schep het erin. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Deze mengeling veroorzaakt een krachtige reactie. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten intrekken. Vul de waterkoker opnieuw en giet het gekookte water door de afvoer zodra het klaar is. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van eventuele overblijfselen en kun je meteen zien of de verhelping effect heeft gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Eindhoven

Als het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is geweest of als u het liever direct aan de expert overlaat, kunt u ons bereiken voor hulp. Door gebruik te maken van diverse technieken en onze uitgebreide kennis, lossen wij elke verstopping voor u op met behulp van de nieuwste apparatuur. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 106 1990. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen en de verstopping zo snel mogelijk op te lossen.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1990

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!