Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Eindhoven

Bij dagelijks gebruik van de gootsteen komt het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken aan bod. Dit is buitengewoon irritant als deze verstopt raakt en niet meer kan doorlopen, waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Indien u de verstopping niet zelf kunt oplossen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

We begrijpen hoe vervelend het is als de gootsteen verstopt raakt en zijn toegewijd om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Samen kunnen we een afspraak inplannen om het probleem snel te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 106 1990. Afhankelijk van de situatie maken wij gebruik van verschillende middelen om verstoppingen op te lossen.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Een verstopping in de gootsteen kan veroorzaakt worden door verschillende zaken. Verschillende dingen worden vaak door de gootsteen in de keuken gespoeld, bijvoorbeeld zeepresten van het handen wassen. Bijgevolg komen er ook vaak etensresten terecht in de afvoerbuizen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die zich hechten aan de afvoerbuizen en zo verstoppingen veroorzaken.

Als de vetten zich ophopen aan de buitenkant van de afvoerbuizen, zal dit leiden tot een vernauwing van de buis. In het geval dat de buizen volledig dichtslibben door vetresten, zal het afvoerwater niet meer goed kunnen worden afgevoerd. Bij een dergelijke situatie kunt u het beste J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u op te lossen.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Eindhoven en omliggende gebieden!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Indien u zelf aan de slag wilt gaan, kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Zorg ervoor dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien het zelf proberen te ontstoppen van de afvoer niet effectief is gebleken of als de verstopping na een korte tijd weer voorkomt, Wanneer u verstandig bent, kiest u voor J.G. Riooltechniek. Dankzij onze professionele werkwijze en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij de ontstopping snel verhelpen. Wij zorgen ervoor dat de werkplek altijd netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u meteen weer gebruik kunt maken van de gootsteen. Voor het maken van een afspraak, bel 085 106 1990.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1990

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!