Rioolrenovatie in Eindhoven

Last van blijvende rioolproblemen? J.G. Riooltechniek helpt u bij alle mogelijke rioolklussen. Zo kunnen wij een nieuwe riolering voor u aanleggen en beschadigingen herstellen en lekkages voorkomen. Is uw riool ernstig beschadigd of verouderd? Dan raden wij een rioolrenovatie aan. Wanneer u daarvoor kiest worden delen van uw riool aangepast, zodat we niet uw hele riool hoeven bloot te leggen.

Wij zijn een ervaren rioolspecialist. We weten precies hoe we voor een rioolrenovatie te werk moeten gaan. Vaak maken we gebruik van geavanceerde methoden. Welk probleem u ook heeft, wij lossen het voor u op.

Renovatie door middel van relinen

Een techniek die vaak ingezet wordt voor een rioolrenovatie is relining. Hierbij wordt het rioolstelsel voorzien van en nieuwe binnenkant waardoor uw riool weer jarenlang mee kan. Bij dit relinen is het niet nodig om uw hele riolering bloot te leggen. Dit scheelt u in Eindhoven kosten en overlast. Het rioolonderdeel wordt eerst geïnspecteerd en schoongemaakt voor we de nieuwe laag aanbrengen. Wilt u meer weten over rioolrenovatie of relinen? Bel 085 - 106 19 90 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.