Rioolvliegjes in Eindhoven

Heeft u last van rioolvliegjes in Eindhoven? Wacht dan niet langer, schakel de door ons aangedragen professional vandaag nog in. Hoewel de rioolvlieg niet pijnlijk kan steken, kan deze vlieg wel gevaarlijke bacteriƫn verspreiden. Laat uw gezondheid niet in gevaar komen, schakel ons in Eindhoven in.

Rioolvliegen komen op verontreinigd water af. Vaak is dat mogelijk na een rioollekkage. De rioolvlieg, die ook wel motmug of latrinevlieg genoemd wordt, nestelt zich in deze verontreinigde omgeving. Al snel ontstaan er zo nieuwe larfjes die zich ook weer snel kunnen voortplanten. Voor u het weet heeft u een plaag.

Rioolvliegjes na een rioollekkage

Wanneer u last heeft van rioolvliegjes heeft u bijna altijd ook een rioollekkage. Wij lossen beide problemen voor u op in Eindhoven. We sporen het lek voor u op en rekenen af met de broedplaats van de motmug. Zo voorkomen we dat de latrinevliegjes terugkomen.

Wilt u meer weten over rioolvliegjes in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via 085 - 106 1600 en via het contactformulier.