Ontstoppen in Eindhoven

Loopt het water van uw wasmachine niet meer goed weg? Of spoelt uw toilet niet meer goed door? Dan zit er hoogstwaarschijnlijk ergens iets verstopt. J.G. Riooltechniek is in de regio Eindhoven de expert op het gebied van ontstoppen. Geen probleem is voor ons te groot. Ons bedrijf heeft namelijk alle middelen in huis om alle soorten verstoppingen te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een verstopping van uw afvoer, riool en hemelwaterafvoer.

Het verhelpen van een verstopping kunnen wij van J.G. Riooltechniek onder andere doen met behulp van een hoge druk reiniging of door middel van mechanische reiniging. Voor elk type verstopping in Eindhoven en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw ontstoppingsbedrijf

Voor grote leidingen met een ruime diameter is ontstoppen door middel van hoge waterdruk een goede optie. Een waterslang wordt aangesloten op uw riool en er wordt met een hoge druk een aantal liters water door uw riolering gejaagd. Al het vuil wordt op deze manier losgemaakt en spoelt mee naar het hoofdriool.

Een andere methode is een mechanische reiniging met een verenmachine. Voor kleinere buizen, zoals die in uw badkamer en keuken, is het ontstoppen met een verenmachine zeer geschikt. Een verenmachine is een apparaat met een spuitkop die uw buizen schoonmaakt. Er zijn verschillende typen spuitkoppen die op de machine kunnen worden geïnstalleerd, zodat elke buis compleet gereinigd kan worden. Meer weten? Schakel de rioolservice van ons ontstoppingsbedrijf vandaag nog in. We zijn te bereiken via 085 - 106 19 90 en via het contactformulier.